Onze diensten - Daniël Stevens BVBA


RAMEN EN DEUREN

Daniël Stevens is dé specialist voor al uw ramen of deuren. Alles wordt in het eigen atelier vervaardigd, volledig volgens uw persoonlijke wensen. Voor buitenschrijnwerk wordt hoofdzakelijk gewerkt met padoek, omdat dit een duurzame (klasse 1) en betaalbare houtsoort is. Als klant bepaalt u zelf de kleur van uw schrijnwerk. Alle ramen en deuren worden gelakt geleverd en vakkundig geplaatst.

Ramen Ramen Ramen Ramen Ramen Ramen Ramen

Erkend plaatser van brandwerende deuren.
BENOR/ATG certificaat nr. : 3704

Deuren Deuren Deuren Deuren Deuren Deuren Deuren

Voordeuren, binnen- en buitendeuren
Een mooie voordeur geeft meer uitstraling aan uw woning. Bij Daniël Stevens vindt u een ruime keuze aan modellen in diverse materialen en kleuren.
Voor standaard binnendeuren doet u eveneens best beroep op onze schrijnwerkers, die een goede kwaliteit en perfecte afwerking garanderen.


VERANDA’S, PERGOLA’S EN CARPORTS

Een veranda of pergola is de ideale plek om het hele jaar door van uw tuin te genieten. Daniël Stevens maakt voor u de perfecte veranda of pergola, in een duurzame houtsoort en in de kleur die u wenst.

Carport Carport Carport Carport Carport Carport Carport

De veranda wordt kant-en-klaar geleverd en geplaatst. Indien u dat wenst, kan eveneens gezorgd worden voor de volledige afwerking (vloeren, muurbekleding, etc.) van de veranda of pergola.

Veranda Veranda Veranda Veranda Veranda Veranda Veranda

Wanneer u uw auto wilt beschutten maar geen ruimte heeft voor een gesloten garage, biedt een carport de oplossing. Laat de fabricatie en plaatsing hiervan over aan ons vakkundig team!


SIERLIJSTEN VOOR DAKGOTEN

Daniël Stevens zorgt voor de perfecte bekleding van uw dakgoten, in zowel hout (Yellow Pine) als kunststof (Trespa Volkern). Alle sierlijsten worden in het eigen atelier gemaakt volgens de wens van de klant. Bovendien zorgen wij ook voor een onberispelijke  plaatsing en afwerking.

Dakgoot Dakgoot Dakgoot Dakgoot Dakgoot Dakgoot Dakgoot

Maar ook voor zeer gespecialiseerd schrijnwerk kan u bij Daniël Stevens terecht. Zij maken voor u bijvoorbeeld de perfecte replica van 19de-eeuwse ramen, die volledig harmoniëren bij rustieke en/of beschermde gebouwen.


TOTAALPROJECTEN

Bij Daniël Stevens kan u terecht voor totaalprojecten van zowel nieuwbouw als renovaties. Het vakkundig team zorgt dan voor de volledige realisatie: van de fabricatie in het eigen atelier tot en met de gedetailleerde afwerking ter plaatse.
Onze firma zorgt zelf voor de noodzakelijke vakmensen zoals loodgieter, elektricien, plakker, etc. Dit betekent voor u een aanzienlijke tijdswinst aangezien het u veel nodeloze telefoontjes en zoekwerk naar de juiste stielmannen bespaart. Bovendien weet u op voorhand wat uw volledig afgewerkte project u gaat kosten dankzij de gratis prijsofferte!


NIEUWBOUW

Daniël Stevens verzorgde reeds het buitenschrijnwerk van verscheidene nieuwbouwprojecten. Ontelbare particuliere nieuwbouwwoningen in de regio Groot-Gent zijn uitgerust met hun eigen fabrikaat ramen en deuren.
Paradepaardje van hun werk is de realisatie van 165 ramen in padoek en met hoogrendementsglas voor het appartementsblok ‘Ketelvest’ te Gent.

Gebouw Gebouw Gebouw Gebouw Gebouw Gebouw Gebouw


RENOVATIES & VERBOUWINGEN

Daniël Stevens is de ideale partner voor al uw verbouwingen en renovaties. Voor afbraakwerken, algemene gyprocwerken, herstellingen van ramen of deuren en/of volledige renovaties kunt u rekenen op hun deskundigheid.
Een mooi voorbeeld van hun vakmanschap is de renovatie van het schrijnwerk in een appartementsgebouw van vijf verdiepingen aan de Pollepelstraat te Gent.

Renovatie Renovatie Renovatie Renovatie Renovatie Renovatie Renovatie

Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld de ramen van uw 19de-eeuwse woning vernieuwen en zoekt u daarvoor de geschikte schrijnwerker, die de rustieke profielen kan namaken? Wilt u uw zolderkamer verbouwen tot hobbyruimte of kinderkamer? Volledig volgens uw eigen smaak en in overeenstemming met uw budget? Bij Daniël Stevens bent u daarvoor aan het goede adres!